duminică, 11 septembrie 2011

11 septembrie 2001 a fost cat un razboi.



11 septembrie 2001 a fost cat un razboi. Iar ceea ce a urmat a insemnat Refacerea. De atunci, lumea nu mai e aceeasi. Nici noi.
Uitam ca viata nu ne apartine? Cu atata usurinta ridicam mana, vocea si pistolul. Cu atata usurinta uitam ca in secunda doi ramane lumea si noi ne ducem.
Oare am uitat de cei care s-au aruncat in gol de la ferestrele WTC? Ce aveau in fata? Speranta ca in ultima secinda se vor putea agata de ceva si sa scape cu viata. De ce oare omenirea sa traiasca asa ceva? Cum se simt familiile in care cei dragi s-au dus odata cu avioanele si cele 2 turnuri.
Am uitam ca dragostea este compozitia vietii? Viata fara dragoste nu exista. Traim pentru ca inainte de noi a fost Dragostea.
Am uitam ca dreptatea e pretul corect? Nu e ceea ce credem noi sau vrem. Pretul corect este Dreptatea lui Dumnezeu. Si El va face dreptate. Dar noi?
Calauzirea lui Dumnezeu inseamna drum cu prioritate. Oh, oameni! Daca vrem prosperitate, caci altceva pe milioane nu intereseaza!, atunci sa alergam la Domnul Dumnezeu.
“Depărtează-te de rău, fă binele, şi vei dăinui pe vecie.” - Psalmi 37:27
In 2003 am scris o piesa “Dragoste si doua avioane” despre WTC. S-a jucat la Bucuresti si Brasov iar evenimentul Zilei a amintit de ea.
Salvati-va sufletele! Salvati Planeta! It's all about Jesus.

O rugaciune: Doamne, Isuse Hristoase, fereste-ne de tot ce este rau! In Puterea Duhului Sfant ajuta-ne sa cautam mereu binele! Iti multumim pentru tot, Amin.

Niciun comentariu: