duminică, 11 septembrie 2011

Oferim evenimente speciale



Continuam sa oferim evenimente speciale tinerilor si familiilor tinere din orasul Gherla, venind in intampinarea nevoilor lor; si cea mai mare nevoie a unui om este mantuirea sufletului sau !
Am inceput pe 12 februarie 2011, spunandu-le care este “SECRETUL TINERETII BINECUVANTATE” atat prin mesajul cantarilor cat si al dialogului si am continuat pe 9 septembrie 2011, cand in cladirea Bisericii Crestine Baptiste “Vestea Buna” din Gherla, s-a vizionat filmul “SURPRIZE IN LANT” (scenariul si regia: Catalin Dupu). Acest film transmite un mesaj puternic si foarte important. Chiar daca l-ai vizionat de mai multe ori, de fiecare data te face sa traiesti fiecare secventa a filmului, punandu-te in pielea personajelor.
Un film care iti atinge cele mai sensibile corzi ale sufletului, iti cuprinde intreaga fiinta ! “Surprize in lant” – asa poate fi definita viata oricarui trecator de pe Terra. Dar, ce fel de surprize… ? Depinde de tine, ce alegeri faci in viata... Alegerile tale iti vor determina destinul ! Inteleptul Solomon spune “Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi; dar să ştii că pentru toate acestea te va chema Dumnezeu la judecată”
Vizionarea filmului a fost incadrata de melodii crestine interpretate de tineri din bisericile din Gherla; au fost acordate mai multe premii celor care au dat raspunsuri bune la intrebari din film, apoi – ca si o concluzie – prezbiterul Laurentiu Leonas a raspuns la intrebarea “Ce inseamna sa ai frica de Dumnezeu?”
Foarte relevante sunt marturiile unor participanti la acest eveniment:
“Cand mai organizati astfel de evenimente ?
; Exact de asa ceva aveam nevoie !;
Foarte bun mesajul filmului !
Vreau sa mai vin aici !;
Tinerii au nevoie de asa ceva ! etc. ”
Ne pregatim pt. urmatorul eveniment: serata culturala din 9 octombrie 2011.

CAV Gherla

Niciun comentariu: