marți, 6 septembrie 2011

Gherlainfo.ro anunta: Proiectie de film crestin la Gherla: 'Surprize in lant'.



Filmul românesc 'Surprize în lanţ', regizat de Cătălin Dupu, va beneficia de o proiectie speciala la Gherla vineri, 9 septembrie. Filmul prezintă povestea lui Fibra, un hoţ de iahturi care ajunge în cele din urmă după gratii. Ana, concubina sa, a dat bine în cadru cât prietenul a fost în libertate şi avea bani. Dar acum Mexicanu este partenerul de afaceri care rămâne fără posibilităţi de extindere şi rupe prietenia. Fibra şi Ana au o fetiţă, iar viitorul nu este deloc fericit pentru cuplu. Ce le pregateste viata? Care va fi finalul?
Filmul "Surprize in lant", in regia si scenariul lui Catalin Dupu, care a studiat la clasa regretatului Dem Radulescu, a mai regizat pana acum trei filme, printre care "Samson si Eva" cu Gabi Covesanu. Filmul este produs de New Image Impact, producator executiv Eugen Popescu, avand premiera in luna martie 2010.
Scenele din puscarie, respectiv Penitenciarul din Bistrita, au fost filmate in regim reality-show, realizatorii avand la dispozitie doar doua ore sa isi turneze povestea! Totul din motive de securitate. O alta parte buna din film este realizata in Delta Dunarii.
Din distributia filmului fac parte: Cătălin Dupu - Fibra, Dana Bujor - Ana, Mihai Abrudan - Mexicanu şi Florin Pojoranu - comis-voiajor. Filmul a rulat pana acum in mai multe locatii din tara: Bucuresti, Timisoara, Bistrita, Targoviste, Oradea, Mangalia, Galati, Lugoj, Iasi, Arad, Petrosani, Lipova, Corbu, Targu Mures, Sibiu etc.
Filmul va fi proiectat la Gherla in Biserica Crestina Baptista "Vestea buna" de pe strada Dragos Voda nr 9 vineri 9 septembire, incepand cu ora 19. Organizatorii invita la film in special tinerii si familiile tinere din oras, intrarea fiind libera. Cu acelasi prilej va avea loc si un concurs cu premii, un spectacol de muzica tinereasca, iar proiectia va fi urmata de discutii tematice.
Sala in care are loc proiectia are o capacitate de maxim 200 de locuri, iar in cazul unui public numeros care va depasi aceasta capacitate, organizatorii intentioneaza sa reia evenimentul.
Pe 9 octombrie 2011, Biserica Crestina Baptista din Gherla va organiza o actiune similara, o serata culturala, la Casa Municipala de Cultura.

Niciun comentariu: