vineri, 24 mai 2013

Andrea Bocelli, credinta si Romania


Cantaretul Andrea Bocelli a marturisit intr-un interviu ca succesul de care are parte se datoreaza credintei in Dumnezeu. "In primul rand este o imensa bucurie sa il cunosti pe Hristos", scrie in articolul din Christian Post, iar artistul doreste sa transmita aceasta prin muzica sa. Are mai multe albume de operă înregistrate (La bohème, Il trovatore, Werther, Pagliacci, Cavalleria rusticana, Carmen și Tosca) si a vândut peste 65 de milioane de exemplare. A orbit total la varsta de 12 ani, in urma unui accident, la un meci de fotbal.
Pe 25 mai, la Romexpo București, a venit rândul românilor să se bucure de compania selectă a lui Andrea Bocelli și a invitaților săi speciali și să asculte pentru prima oară live melodii precum: „Time To Say Goodbye”, „Con te Partiro”,„Vivo Per Lei”, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma”, dar și melodii de pe noul album.
Alături de Andreea Bocelli, vor urca pe scenă Angela Gheorghiu, Cezar Ouatu, Paola Sanguinetti, DIV4S, CARisMA și Orchestra Națională de Radio și corul, condus de Marcello Rota

sursele - Christian Post,  ro.omg.yahoo.com

Niciun comentariu: