miercuri, 23 ianuarie 2013

Te-ai intrebat vreodata cum te vede Dumnezeu?


V era student in anul 2 la o facultate din Brasov cand la usa camerei din camin a batut un misionar Alege Viata. Nu era prima data cand auzea de Dumnezeu. De mic mersese la Oastea Domnului, dar intre timp asa cum zice Valentin, il daduse la spate pe Dumnezeu. Nu simtea ca ii lipseste ceva. Cand misionarul a inceput sa discute cu colegii de camera despre Dumnezeu, V si-a spus: a, inca o predica, plictisitor. Si, cu castile pe urechi a continuat sa cante la orga o melodie pe care o gasise pe internet. Intamplator era o melodie crestina pe care si-o mai aminteste si astazi: Mai este loc la nunta Ta. Dar V era prea absorbit de melodie ca sa inteleaga atunci ca Dumnezeu ii facea o invitatie chiar lui. Pe 31 martie, misionarul care intre timp se imprietenise cu colegul de camera, l-a invitat si pe V la ziua lui.
Te-ai intrebat vreodata cum te vede Dumnezeu? A fost intrebarea care a avea sa declanseze avalansa de schimbari din viata lui V. In acea zi l-a primit pe Hristos si i-au dat lacrimile.
Ceva mai tarziu isi stergea filmele murdare de pe calculator. “Nu-mi mai placea pacatul” spune V. In schimb a gasit in el alte dorinte. Ii place sa spuna colegilor si prietenilor despre Mantuitorul lui.
Cand va termina facultatea are de ales intre a lucra impreuna cu tatal lui in pensiunea pe care o va deschide sau a deveni misionar, dar indiferent ce ar face va continua sa spuna cu bucurie vestea care lui i-a schimbat viata.

EC

Niciun comentariu: