miercuri, 11 ianuarie 2012

LA MANGALIA, PENTRU TOTI CREDINCIOSII!





La Mangalia ne gandim vara. Iarna avem alte locatii dar daca la malul marii exista si o Biserica Crestina Baptista istoria se schimba. Aici 5 ani la rand s-au intamplat lucru frumoase pe plan evanghelistic, prin realizarea binecuvantata a unor saptamani de proclamare a Cuvantului lui Dumnezeu si alaturi de pastorul local Costin Mitu, Daniel Fodorean, Elian Chiciudean, Nelu Rosu, Ovidiu Dragan si altii am putut impartasi Mesajul Crucii lui Isus Hristos in felurite moduri. Si Slava Domnului si pentru cei ce l-au ales ca Mantuitor si Domn!
Aceasta adunare, alaturi de pastorul Mitu, ne spun din planurile lor, benefice intregii crestinatati: “Mangalia este un oras turistic si dorim pentru fratii care vin din tara in concediu sa facem la mansarda bisericii mai multe camere - spatii de cazare. In perioada verii zeci de mi de oameni vin in vacanta in zona de sud a litoralului si multi frati cauta spatii de cazare. Biserica de aici are aceasta posibilitate la mansarda bisericii. Zona unde se afla biserica este intrun cartier de case, in partea istorica a orasului, la 5 minute de plaja. De orasul nostru apartin 8 statiuni turistice iar in perioada verii acestea sunt pline de turisti. Daca adaugam faptul ca orasul este si un puternic centru balnear unde oamenii din tara si strainatate vin la tratament, consider ca se impune o astfel de investitie care va aduce un suport pentru biserica locala in ce priveste lucrarea ei de vestire a Evangheliei dar si posibilitati de odihna si relaxare pentru cei care vor dorii sa vina din tara sa petreaca cateva zile la malul marii. Spatii de cazare sunt necesare si pentru diferitele evenimente evanghelistice sau de echipare pe care biserica din loc le va organiza in continuare: tabere de evanghelizare, conferinte pentru familii, seminarii pentru pastori etc. Procesul de demarare a lucrarilor a inceput in 2011 si nadajduim ca pana in vara acestui an, fie si partial, sa putem sa finalizam lucrarile. Biserica locala a sustinut acest proiect chiar daca posibilitatile sunt limitate”. Asadar, toti cei care doresc sa sprijine biserica din Mangalia prin donatii sau prin parteneriate (sprijinind acum constructia) o pot face prin intermediul contului in lei RO80RNCB0117016532600001 SI IN EURO RO26RNCB0117016532600003.
Acum este nevoie de orice ajutor. Acum putem face cate ceva, gandindu-ne la viitorul bisericii locale, la schimbul de experienta intre biserici, pe care l-am inceput cu mai multe comunitati de 4 ani, la vacante si relaxare, la copiii nostri si un timp excellent intrun cadru binecuvantat. O astfel de lucare nu este pentru azi sau maine, ci pentru vesnicie.

Catalin Dupu

Niciun comentariu: