vineri, 20 septembrie 2013

Silvia Tarniceriu a plecat Acasa

Silvia Tarniceriu a plecat Acasa anunta  http://barzilaiendan.wordpress.com A fost o crestina devotata si o marturisitoare a minunilor Domnului.  Mai jos sunt prezentate succint doua din cartile publicate de aceasta.

"Dumnezeu îmi cunoaşte cărarea - La indemnul multor prieteni care au cunoscut-o si i-au ascultat marturia personala prin bisericile americane si romane din America, autoarea a acceptat, mai intai, sa-si povesteasca experientele vietii pe pamant american, aparand astfel primul volum autobiografic: "Dumnezeu imi cunoaste masura", urmat de prezentul volum care constituie o continuare a autobiografiei.

Dumnezeu îmi cunoaşte măsura - Exista cu adevarat un Dumnezeu? Iata intrebarea cu care se confrunta Silvia la 13 ani. Profesorii ei rad numai la ideea ca ar exista un Dumnezeu. Cu toate acestea, parintii si pastorul ei, nu numai ca au credinta in Dumnezeu, dar Ii si slujesc cu devotare. Cine are dreptate? Astfel, Silvia se hotaraste sa-L caute ea insasi pe Dumnezeu pentru a se asigura in mod personal de exista Sa. I-a cerut simplu trei lucruri: o pereche de pantofi, o flaneluta si un paltonas. Pentru o familie cresdtina destul de numeroasa din nordul Moldovei, intr-o Romania comunista, aceste lucruri erau aproape imposibil de cumparat. Cum s-a putut ea astepta la o minune?" gramma.ro

 

Niciun comentariu: