duminică, 18 august 2013

FLORIN CIOABĂ ERA CRESTIN PENTICOSTAL

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioabă, a murit astăzi după ce luni suferise un preinfarct în timp ce se afla în vacanţă în Turcia. 

Fiul autointitulatului rege al romilor, Dorin Cioabă, a declarat, că tatăl său a suferit, luni după-amiază, un preinfarct şi este în comă indusă, la un spital din Antalya.

Medicul cardiolog Şerban Brădişteanu s-a deplasat în Turcia pentru a-l consulta Florin Cioabă. “A avut un stop cardiac care a fost resuscitat, a urmat intubarea şi pentru menţinerea în viaţă s-au administrat barbiturice, respectiv sedative, ca să suporte aparatele. Medicul de gardă era acolo cu un anestezist, deci din punct de vedere medical era foarte, foarte bine îngrijit”, declara Şerban Brădişteanu.
Florin Tănase Cioabă s-a născut la data de 17 noiembrie 1954 în orașul Târgu Cărbunești (județul Gorj), fiind fiul lui Ion Cioabă (1935-1997), bulibașă al rromilor din România, care s-a autoproclamat în anul 1992 ca “rege internațional al tiganilor”. S-a mutat împreună cu tatăl său în orașul Sibiu în anul 1963 și s-a căsătorit conform tradițiilor țigănești la vârsta de 14 ani, cu Marica. A absolvit mai târziu Seminarul Biblic „Betania” din Sibiu, devenind predicator penticostal. Tatăl său, “regele” Ion Cioabă a fost o persoană foarte bogată. În anul 1996, toată familia sa s-a lepădat de legea țigănească și s-a pocăit, trecând la cultul penticostal.

sursa - capital.ro

Niciun comentariu: