marți, 29 ianuarie 2013

A ales sa devina misionar



In 2007 C era student la electronica si telecomunicatii in Cluj. Visa sa devina inginer ca si tatal sau. In anul 2 s-a implicat intr-o organizatie studenteasca pentru ca dorea sa participle la proiecte care il vor ajuta mai tarziu in cariera. C a acceptat bucuros invitatia liderului organizatiei de a participa la un seminar de leadership realizat impreuna cu Alege Viata. 
La seminar C a aflat despre metodele de conducere bazate pe principii biblice. A fost un mod neasteptat de a vorbi despre credinta crestina si C a dorit sa stie mai mult. S-a intalnit saptamanal cu un misionar Alege Viata si asa a auzit Evanghelia pentru prima data. Printre primele lucruri pe care le-a facut dupa ce l-a primit pe Hristos a fost sa stearga de pe calculator filmele murdare. 
A inceput sa citeasca din Biblie si sa se intalneasca cu alti studenti ca sa se roage si sa spuna si altora Evanghelia. In 2010 si-a marturisit credinta si prin Botez iar din 2012 este misionar in Alege Viata pentru ca vrea sa isi investeasca viata in castigarea tinerilor pentru Hristos. 

EC

Niciun comentariu: