luni, 3 decembrie 2012

Zig Ziglar - acum vorbeste cu Isus


Cunoscut in intreaga lume in special datorita cartilor sale motivationale, Ziz Ziglar a incetat din viata miercuri, 28 noiembrie in localitatea Plano, Texas pe patul de spital datorita unor complicatii provocate de o pneumonie. Zig Ziglar era in varsta de 86 de ani. Cunoscut in randul credinciosilor drept un scriitor motivational, el a sprijinit numeroase companii tinand discursuri in fata a milioane de oameni din intreaga lume in cursul carierei sale de vorbitor care a durat mai bine de patruzeci de ani.

Un lucru mai putin cunoscut despre Zig Ziglar este acela ca  a fost un membru activ al Conventiei Baptiste de Sud si a lBisericii Baptiste Prestonwood din Dallas, dar si primul Vicepresedinte al Conventiei Baptiste de Sud in timpul mandatului lui Charles Stanley, intre anii 1984-1985.
Zig Ziglar este cunoscut in intreaga lume si publicului roman prin intermediul cartilor sale, peste treizeci la numar, publicate inclusiv in limba romana.
Pastorul Bisericii Prestonwood, Jack Graham a scris congregatiei sale un mesaj cu privire la acest eveniment in care spune că “desi plangem pierderea acestui incredibil slujitor al lui Dumnezeu, ne bucuram ca Zig sarbatoreste in prezenta Domnului și a Mantuitorului nostru Isus Hristos! Zig a lasat o amprenta incredibila in biserica sa si ne vom aminti intotdeauna de inima sa slujitoare, pasiunea pentru invatarea Cuvantului lui Dumnezeu, dragostea pentru oameni si, evident, vorbirea sa motivationala plina de putere.”
Un mesaj postat pe pagina de Facebook a lui Zig Ziglar afirma ca Ziz Ziglar a parasit aceasta lume dupa o scurta lupta cu pneumonia. Desi vremea sa pe pamant s-a sfarsit, el vorbeste acum cu Isus in casa cereasca. Ingerii din ceruri se bucura, iar familia celebreaza o viata traita frumos.”
Un material postat pe pagina ziglar.com contine mesajul: In memoria lui Zig Ziglar 1926-2012. Acum vorbeste cu Isus – Rom 8:28.


Niciun comentariu: