luni, 15 octombrie 2012

Conferinta regională a dascălilor creştini



Locul şi data: Conferinta regională  a dascălilor creştini se va desfasura   la Cluj-Napoca în data de 27 octombrie 2012. Conferinta va începe la ora 9.00 si se va termina la ora 16.00

Conferenţiari: Dr. Dennis Eastman si Dr. Fred Ramirez de la Biola University din California, USA, Laci Demeter, Liviu Caprar, Sorina Pop, si altii

Participati: dascali crestini din şcolile confesionale cât şi dascali crestini din scolile de stat
Despre ACSI:  ACSI este cea mai mare organizație creștină protestantă la nivel mondial, slujind peste 23.000 de școli și 5,5 milioane de copii în toată lumea.
Echipa ACSI este sincer preocupată de nevoile fiecărei şcoli membre, oferind cursuri de perfectionare profesională, conferinţe, vizite şcolare şi încurajare pentru a-i ajuta pe directori şi dascăli să fie mai eficienţi în influenţarea copiilor pentru Hristos.
ACSI oferă servicii fără interferenţe şi oportunităţi fără obligaţii. Este plăcerea noastră să vă slujim pentru binele copiilor dumneavoastră şi pentru slava lui Dumnezeu.
Sediul central al ACSI Europa, situat în Budapesta, Ungaria, este reşedinţa unei lucrări de slujire dedicată sprijinirii dascălilor creştini din ţările europene, dar şi pe cei implicaţi în şcolile internaţionale din Europa şi Asia Centrală.
Asociaţia Internaţională a Şcolilor Creştine (ACSI) are privilegiul să lucreze în parteneriat cu dascăli creştini din toată lumea cu scopul de a influenţa generaţia tânără pentru Isus Hristos!
Înscriere:  Liz Rauca (lizrauca@gmail.com) sau Felicia Bialuca (felicia.petrusan@gmail.com)
Alte informatii aici www.acsieu.org

sursa: baptist-tm

Niciun comentariu: