marți, 6 martie 2012

PROVOCARI LA MANGALIA



Sambata 25.02.2012, Biserica Baptista din Mangalia a fost gazda conferintei anuale de misiune a Comunitatii de Constanta. Zeci de misionari si pastori au venit cu bucurie la Mangalia, pentru o dupa amiaza frumoasa de partasie si pentru a reamprospata viziunea cu privire la misiune.
La evenimentul de la Mangalia pe langa reprezentantii bisericilor din Comunitatea de Constanta a participat ca invitat special presedintele Cultului Baptist din Romania, fratele Otniel Bunaciu, care prin mesajul sustinut, a subliniat importanta misiunii in viata bisericii, in ciuda dificultatilor vremurilor pe care le traim.
Tot in cadrul conferintei de la Mangalia, fratele Daniel Fodoreanu presedinte a-l Comunitatii de Constanta a prezentat situatia misionara a Comunitatii de Constanta din tara si strainatate.
Conferinta a inceput cu un moment de rugaciune condus de pastorul bisericii locale iar la finalul evenimentului,cei prezenti au incheiat intalnirea cu o frumoasa agapa frateasca pregatita cu dragoste de biserica locala.
Zeci de tineri au fost prezenti sambata 25.02.2012 la seara de tineret organizata de biserica fratele Otniel Bunaciu. Tinerii au fost patrunsi de mesajul deosebit prezentat, prin care au fost provocati, sa-L aleaga pe Domnul fara rezerve asa cum Maria sora Martei si-a ales partea cea buna, alegand sa stea la picioarele Domnului, in casa din Betania.
Duminica 26.02.2012. a fost o zi care va ramane multa vreme in amintirea fratilor din Mangalia ,deoarece ,biserica noastra a fost pentru prima oara in istoria ei recenta , vizitata de un presedinte al Cultului Baptist din Romania.
Este drept ca inainte de al doilea razboi mondial cand biserica din Mangalia apartinea comunitatii baptiste germane , presedintele cultului ,Johannes Fleischer venea adesea la Mangalia vizitand fratii si pe pastorul Dermann..
De cand insa biserica din Mangalia s-a reinfintat lucrul acesta nu s-a mai intamplat.
Ne-am bucurat insa cand in aceste zile acasta pauza indelungata pentru biserica din Mangalia a luat sfarsit si biserica de la malul mari a reanodat un fir pe care vitregiile vremurilor l-a frant pentru o perioada.
Duminica biserica a fost neancapatoare pentru cei prezenti la slujba de dimineata a bisericii cu totii bucurandu-ne de atmosfera din biserica locala.

Pastor Costin Mitu

Niciun comentariu: