joi, 19 ianuarie 2012

CANTARUL DREPTATII S-A STRICAT



In Romania cantarul dreptatii s-a stricat mai demult. Omul rabda dar nimeni nu accepta nedreptatea la nesfarsit. De ce oare nu invatam din cele traite pana acum?
Cel mai de temut depozit este Arhiva lui Dumnezeu. Cele drepte şi cele provocatoare de moarte sunt sunt înscrise secundă cu secundă încă de la începuturile veacurilor. E bine să fim în zona „Însemnări cu fapte bune” pentru a primi răsplata Veşnică.
Suntem chemaţi să acţionăm cu dreptate când ne convine şi în cazurile în care nu prea am vrea.
Cel mai bine rezolvăm problemele când balanţa dreptăţii este înclinată în dreptul nostru dar mai avem şi ocazii în care chiar în detrimentul nostru să se facă dreptate, deşi nu ne-ar conveni.
Dreptatea este împărţită rău pe Pământ – nu întotdeauna dar în multe cazuri, ca să nu spunem mai mult, aşa se întâmplă. Noi nu avem de ce să fim în tabăra lor.
Dumnezeu face dreptate şi azi. Noi să ne rugăm, să vorbim ca nişte ambasadori ai Cerului. Dacă nu vedem rezultatul pe moment sau până la lăsarea serii, e ok, Lucrarea Dommnului se va face!
Înţelegerea şi dreptatea nu sunt noţiuni doar de caietul program al Slujirii, ci
şi pe aceste cărămizi din temelie trebuie să se bazeze fiecare credincios.
„ De aceea, nu fi o pricină de groază pentru mine, căci Tu eşti scăparea mea în ziua nenorocirii!” Ieremia 17:17
Dumnezeu este Drept şi va face dreptate. Acolo unde problemele nu se rezolvă nici azi, nici mânie, ce să mai vorbim de luni de zile, ştim bine că Domnul lucrează cu Mare Putere. „Stând pe promisiunile Domnului” sunt versurile unei cântări. Noi ne rugăm şi cerem ca Voia Sa să se facă!
Preţul corect! E bine să mergem în viaţă pe acest preţ şi nu îl ştim noi ci Domnul Dumnezeu. În Bunătatea şi Dreptatea Sa El îl dă fiecăruia dacă îl cere. Noi, da!
Cantarul dreptatii trebuie reparat.

Catalin Dupu

Niciun comentariu: