luni, 26 decembrie 2011

OFICIALII LA SLUJBA DE CRACIUN. PRIN ALTE TARI.



In Marea Britanie familia regala nu a ocolit slujba prilejuita de celebrarea Nasterii Domnului Isus Hristos, in 25 decembrie. Presa londoneza anunta ca Regina s-a rugat pentru printul consort. "Ne rugăm pentru familia regală, iar astăzi mai ales ne rugăm pentru sănătatea prinţului Philip şi însănătoşirea sa grabnică", a spus reverendul Jonathan Riviere în cadrul tradiţionalei ceremonii religioase desfăşurate la biserica Sf. Maria Magdalena.
În faţa lăcaşului de cult, regina Elisabeta a II-a şi ceilalţi membri ai familiei regale au fost întâmpinaţi de circa 3.000 de persoane.
Pe cand era la Casa Alba, Bill Clinton a fost fotografiat cel putin o data mergand la biserica cu familia.
Este cunoscut faptul ca George W Bush a fost votat presedinte cel putin o data pentru ca a avut sprijinul bisericii evanghelice din SUA, baptisti si penticostali, iar acesta nu a afisat doar o credinta pentru aparatul de fotografiat.
In Romania doar in preajma alegerilor mai marii oficialilor merg uneori pe la biserici si manastiri pentru a strange voturi. Insa au uitat ca nu de aia se merge la slujba ci sa ne inchinam Domnului Dumnezeu.

Eveniment Crestin

Niciun comentariu: