joi, 17 noiembrie 2011

O PAINE PENTRU ISUS



Biserica Baptista din Mangalia, urmand exemplul Domnului Isus, a dezvoltat in ultima perioada un proiect social numit sugestiv ,,O paine pentru Isus" menit sa aduca bucurie in inimile celor greu incercati in aceste vremuri dificile.
La nivelul orasului Mangalia avem un centru maternal unde femei si copii aflati in dificultate in ce priveste intretinerea sunt gazduiti pentru o perioada pana ce isi gasesc un spatiu si posibilitatea de a se intretine.
La Spitalul Municipal avem o sectie cu copii abandonati la nastere si care pentru o perioada sunt ingrijiti de catre personalul spitalului din resurse proprii, fara a se aloca fonduri speciale pentru aceste cazuri sociale. Suntem implicati in sprijinirea acestor centre sociale din orasul nostru.
Alimente de baza, dulciuri ,hainele, jucarii etc toate au darul sa aline suferinta semenilor nostrii.
Pe langa toate aceste, oamenii vizitati au putut primii si Noul Testament din partea reprezentantilor bisericii din Mangalia.
Mare ne-a fost bucuria cand persoane vizitate au venit in biserica noastra la slujbele biserii.
Dumnezeu sa binecuvanteze lucrarea biseriici din Mangalia si daca vrei sa ajuti in mod practic astfel de persoane aflate in dificultate , te asteptam langa biserica noastra sa faci parte din echipa.

Biserica Crestina Baptista, Mangalia

Niciun comentariu: