miercuri, 2 februarie 2011

Ziua Naţională de Rugăciune pentru România - 27 februarie 2011Duminica, 27 februarie 2011 se celebrează Ziua Naţională de Rugăciune pentru România. Este al şaptelea an în care credincioşii se unesc, fiecare în bisericile locale, cu un scop unic – apropierea de Dumnezeu în rugăciune pentru binecuvantarea poporului român, indiferent unde se află!
Proverbe 14:34 - “Neprihănirea înalţă pe un popor, dar păcatul este ruşinea popoarelor” - este tema evenimentului din 2011.
Să ne imaginăm o Românie aparte în care sute de biserici, de dimineaţă şi la lăsarea serii, credincioşii înalţă cu putere rugăciunea: Doamne, binecuvintează România!
Motivele principale de rugăciune pentru anul acesta sunt:
Romania sa devina o tara crestina, nu doar sa se declare. Romania sa Il recunoasca pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal. Presedintele tarii – sa fie si un om al lui Dumnezeu. Guvernul – sa fie o institutie care sa se bazeze pe Biblie in luare deciziilor. In Parlament, Adevarul si Dreptatea sa se distinga zilnic. Prefecturile tarii sa oranduiasca lucrurile conform Bibliei. Primariile sa fie locuri in care Dumnzeu sa nu fie facut de rusine. Pastorii, preotii, prezbiterii si alti slujitori sa fie oameni calauziti de Dumnezeu. Bisericile sa traiasca in Adevarul Bibliei. Sa se marturisim pacatele personale. Sa marturisim pacatele natiunii si sa cerem Vindecare. Romania sa aiba o presa curata. Invatamantul sa fie la inaltimea cuvenita. Economia tarii sa fie in crestere, bazata si pe morala crestina. Parteneri: Centrul Arta pentru Viata, Radio Filadelfia, resursecrestine.ro, stiricrestine.ro, tanarcrestin.ro, Revista Farul Crestin, Revista Harul.

Niciun comentariu: