vineri, 16 iulie 2010

O moarte care anunţă multe - Mădălina ManoleTrecerea în nefiinţă a cântăreţei Mădălina Manole este o moarte care anunţă multe. Îmi pare atât de rău de cele întâmplate şi pentru nimic în lume n-aş fi vrut să se întâmple aşa ceva.
O moarte fără cântec.
Ce semnale de alarmă aduce această plecare dintre cei vii?
1 - sensibilitatea oamenilor. Oricât am părea de puternici, de siguri, de vioi şi plini de viaţă ceea ce este în sufletul nostru doar noi şi Dumnezeu ştim.
Nici măcar cei din familiile noastre nu pot fi 100 % siguri pe ce anume este dincolo de ceea ce se vede.
2 - felul cum aratam contează atât de mult pentru unii.
Chiar dacă felul cum aratăm nu contează prea mult pentru noi, lumea vorbeşte. Insa sa o lasam sa vorbeasca. pana in ziua sfarsitului, asa va fi.
3 - Trebuie să mergem mai departe! Exerciţii de admiraţie nu se mai fac. Şi dacă s-ar face, atunci ceva e la mijloc. Un scop.
Cine mai vorbea de Mădălina Manole? Cine? Cine o difuza?
4 - gesturile de prietenie nu trebuie arătate numai la sarbatori si alte evenimente.
Relaţiile din interes au castigat teren dar au pierdut suflete. Şi de aici au de suferit toţi – omul, familia, societatea.
Nu mai avem decat o Terra improvizata, care trebuie sa importe suflet.
5 - meseria şi vocaţia sunt parte a vieţii nu sunt împlinirea totată. Deşi aşa pare în aparenţă, meseria şi vocaţia doar întregesc viaţa, nu garanteaza fericirea. Fericirea este un maunchi de momente colorate, stări, oameni, gânduri, lacrimi, priviri şi păreri, care mulţumesc viaţa noastră personală sub pavăza Bunului Dumnezeu.
Scrie şi tu o definiţie a fericirii.
6 - Neîmplinirea nu este numai la artişti. Toti suferim.
7 - Este necesară proclarea Salvării prin Domnul Isus Hristos! el este Viata, Nemurirea, Speranta. Crestinii sunt chemati sa fie marturisitori.
8 – Gaseste-ţi pasiunile bune si investeste in ele.
9 – Cand gandurile negre bat în geam, gâneşte-te că sunt mulţi care te apreciază dar nu o spun. Insă ei sunt. Comedie, veselie. E rau? comparativ cu cine?
10 - Viaţa merită traita.

Niciun comentariu: