sâmbătă, 17 aprilie 2010

Stiri diverse si importante



Semnatura electronica obligatorie in Romania.

Obligatorie incepand cu 2011, semnatura electronica va fi necesara, de exemplu, la inscrierea copilului la scoala sau la inmatricularea masinii. Astfel, pentru a crea o semnatura electronica, fiecare cetatean va trebui sa inregistreze pe internet datele din buletin.

Intalnirea tinerilor baptisti - Bucuresti

Sâmbătă 24 aprilie, începând cu ora 10:30 vă invităm la un timp special de închinare, părtășie, sa înțelegem mai mult cum să trăim ca și tineri creștini în timp ce așteptăm ca Domnul nostru Isus Hristos să se întoarcă. Întâlnirea va avea loc la Biserica baptistă Nădejea din Bucuresti, str. Ludus nr. 4, sector 1, (cartierul Giulești).

Impotriva pilulei care provoacă avortul

Aproximativ 55,000 de oameni din oraşele Lima, Arequipa el Corso, şi Piura au participat săptămâna trecută la un marş pentru a-şi exprima opoziţia împotriva distribuirii în Peru, a pilulei care provoacă avortul, raportează Matthew Cullinan Hoffman, corespondent pentru America Latină de la LifeSiteNews.com.

La Animal Planet... din Biblie

Savanţii biblici, istorici, arheologi, criptozoologişti (care studiază animalelor legendare), herpeteologişti (ramură a zoologiei care studiază amfibienii şi reptilele) conduc o investigaţie în studiul animalelor descrise în Biblie într-un documentar televizat, marca Animal Planet.

David Phelps la Sala Palatului din Bucuresti

David Phelps, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti ai muzicii gospel contemporane, va concerta la Sala Palatului din Bucureşti, în data de 15 iunie a.c.

Jamie Oliver si pastorul

Bucătarul celebru Jamie Oliver se află în Statele Unite pentru a conduce „revoluţia mâncării” (food revolution) şi pentru a-i ajuta pe americani să mănânce sănătos. Iar pentru pastorul Steve Willis, această campanie îndrăzneaţă a acestui bucătar faimos este un răspuns ca rugăciunile sale.

parteneri:
radiofiladelfia.ro, resursecrestine.ro, stiricrestine.ro, tanarcrestin.ro, Credo TV,
mediacentercd.blogspot.com

Niciun comentariu: